Beste Esther,

We hebben je 1e boek in 1 ruk uitgelezen. Leuke bijzonderheden en je geeft een goed beeld van Su. Wij zijn dec 2009 t/m Jan 2010 naar Su geweest. Was een prachtige ervaring. Ik was er in geen 16 jaar terug geweest en mijn vrouw nimmer. Uiteraard waren er vele familie bezoekjes bij, zeker zo rond de feestdagen. Erg leuk om daar Oud & Nieuw te vieren.

Groet en bedankt voor je inspiratie, Paul Woen

 

Beste Esther,

Ik heb het boek inmmidels kunnen downloaden en zelfs al een groot gedeelte gelezen. Ik wil je hiermee een compliment geven voor dit handboek. Het geeft onzetten veel informatie over Suriname. Ook geeft het een goed en duidelijk beeld wat je kunt verwachten en waar je op moet letten.

In Februari 2011 zijn wij van plan 4 weken naar Suriname te komen om een en ander te orienteren voor mogelijk heden om een onderneming te starten.  Hierna willen wij in een tijds bestek van 2 a 3 jaar(misschien wel eerder)  ‘De Grote Stap’ maken. Ik weet zeker dat jou boek hier veel in zal betekenen.  Ik hoop dat mensen die twijfelen hierdoor ook de stap kunnen zetten om (terug) naar suriname te gaan en het land helpen op te bouwen.

 

Mijn complimenten. Groetjes, Stanley Khemai

 

Beste Esther,

Op zakelijk gebied wens ik je ook heel veel succes toe en ik hoop ook dat jouw inspanningen ertoe bijdragen dat Suriname mondiaal nog meer onder de aandacht komt. Het (r) emigratieboek zal absoluut de moeite waard zijn om aan te schaffen.

Hartelijke groet, Alwien

 

Hallo Esther,

Vanuit een druilerig Nederland wens ik je ook fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2012 toe.

Peter van Adrichem (een heel tevreden lezer van je boek Colourful Suriname)

 

Beste Esther,

Hartelijk dank voor uw goede wensen. Die zijn ook voor jou heel belangrijk en het prachtige werk dat je verricht hebt. Een prachtig berichtje van je, intussen wel soms afgevraagd hoe het allemaal zit je boek. En zie geduld wordt beloond. Ik zal zeker een paar boeken kopen, mogelijk meer, want op die wijze steun ik je in je werkzaamheden. Doe er anderen een plezier mee en dat is ook zo prachtig. Of andere lezers van je boek(en) het ook zo aanvoelen geen idee. Maar het is duidelijk, prachtig geschreven. En jouw schrijven in bepaalde delen geven het gevoel dat je een gevoelige warme vrouw bent. Sociaal prettige dame.  Heb ook gelijk op facebook gezet via mijn fb profiel. Wens je nog een heel fijne tijd toe en een schitterende start in 2012. Nogmaals bedankt voor je prachtige wensen en zeker heel tevreden nu het boek in Nederland is.

Vriendelijke groeten.

Leh

 

Esther,

Ik heb je boek vertikaal doorgelezen en ik moet zeggen dat het vollediger is dan ik had verwacht. De getuigenissen zijn ook heel leuk en je ziet toch één ding terugkomen bij deze mensen: de vrijheid die je hebt in Suriname. Je hebt echt heel mooi werk geleverd Esther!!

Nogmaals, proficiat Esther! En bedankt voor de elektronische versie van het boek.

Groetjes en fijn weekend

Werner

 

Beste Ester,

Ik had op bol.com al gzien dat het er aan kwam en heb het toen meteen besteld.Ondertussen is het boek al een week in huis en nogmaals een super groot compliment voor je goed en uitgebreid onderzoek en het verzamelen van al die gegevens.Het ziet er tegek mooi uit en we zijn er in aan het lezen.Knap werk!!!Ik ben nu al mijn familie en vrienden aan het gek maken om het ook te kopen.Voor die prijs kun je het niet laten.Hartstikke bedankt dat je nog aan me gedacht heb met je e-mail en ik wens je nog heel veel plezier met het lezen van alle complimenten die er aan gaan komen.

Groetjes en een dikke brassa,(jorka)Richard

 

Nou, het is gelukt hoor! Heb het even snel doorgebladerd… ziet er prima uit! Wat ontzettend veel informatie! Daar heb je veel tijd in gestopt en en erg veel werk aan gehad! Dat is mij die € 15.- zeker méér dan waard!

Er zijn (nog) geen plannen om naar Suriname te verhuizen maar ik wil graag wel meer en meer weten van Suriname. Afgelopen januari ben ik er voor het eerst geweest, 4 weken. Met Ivy, mijn vriendin die van Surinaamse komaf is.

We gaan as januari weer. Voor ruim 4 weken, … Wat een heerlijk land!!! Tickets zijn al gekocht en appartement is al gereserveerd, dus we zijn er klaar voor en we kijken er naar uit!

Hartelijke groet een een Nederlandse brasa …. haha

Arie en Ivy uit Haarlem

 

Esther,

Geweldig boek werk, complete informatie stroom naar buiten toe in het byzonder voor kinderen en klein kinderen van Su, !!! Het moet in het Engels !!! haha what about spaans.  Ik heb geen woorden voor, prachtig het is een project waarin tijd, kwaliteit enz. zit.

Goed het hard werk is beloond.

Gr,

Marlon Beeldstro

 

Lieve esther,

Van harte met je boek, hij is in bestelling, en kijk er naar uit. ik ben net terug van suriname, de vierde keer, het is me tweede thuis, en wordt, toch straks me eerste thuis. energierijkland. wens je veel succes, en wie weet kom ik je wel tegen.

brasa, Joyce

 

Hallo Esther,

Ik heb  je boek met open armen ontvangen en probeer het niet in een keer uit te lezen,anders moet je gauw weer wat nieuws gaan schrijven. Elke dag lees ik smakelijk over de dingen die je hebt geschreven en wat een leuke kinderen heb je op de foto van jullie. Maar alles bij mekaar ik geniet nog steeds van je mooie boek. Alvast bedankt en de vriendelijke groeten,

Reginald Janki.

 

Hoi Esther,

Ik heb al ontzettend veel aan je boek gehad en zeker al twee keer gelezen. We zijn nog steeds aan het overwegen om naar Suriname te emigreren.  Wij hebben 3 grote honden samen. Kunnen die zonder problemen mee emigreren? En misschien een rare vraag, vogeltjes en vissen?

Groetjes Ellen

 

Hoi Esther,

Dank je wel voor je berichtje. Ik had het boek meteen besteld en we hebben er al heel wat uitgelezen. Ik was ook erg benieuwd of er iets in stond over massage, bewustzijn ect… en ja hoor je hebt er ook iets over geschreven! Zelfs retraites. We laten alles nog eens goed passeren in ons gedachten en gaan je boek verslinden ;-) we hopen misschien eind van dit jaar contact op te gaan nemen met bedrijven voor de mogelijkheden voor mijn man in Suriname te werken. Eigenlijk hebben we de knoop samen al doorgehakt, nu komt er een proces vooral voor mij van los te gaan laten hier…. Super hoor dat je dit boek hebt geschreven en meteen een bestseller!!!

Hartelijke groet,Yvette de Waard

 

 

 

Wilt u ook een reactie achterlaten voor Esther en het boek Emigreren naar Suriname?  Dan kan dat hieronder: