“Ga jij Binnen 5 minuten Geld Verdienen

Met Het Emigreren naar Suriname Handboek?”

 

Emigreren naar Suriname

 

Heb jij connecties met Suriname of zijn er veel mensen in jouw vrienden/kennissenkring met een (r)emigratiewens naar Suriname? Dan zou jij extra geld kunnen verdienen met het handboek Emigreren naar Suriname! 

 

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Nadat je je aangemeld hebt voor een persoonlijke link kun je mensen via jouw link naar de verkooppagina van het boek doorsturen. Kopen die personen het boek, dan ontvang jij een commissie van 35% per verkocht boek. Dat betekent dat je € 7.00 per boek verdient.

De link hoeft niet zichtbaar te zijn. Je mag zoveel mensen doorsturen als je zelf wilt/kunt.

Er zijn banners en tekstlink voorbeelden beschikbaar.

Bij onduidelijkheden kun je contact met me opnemen via info@nederland-suriname.nl

 

Waarom?

‘Emigreren naar Suriname’ is geschreven om mensen met de wens naar Suriname te (r)emigreren te ondersteunen. Het boek is een handleiding bij deze toch grote stap in hun leven. Ken jij mensen die baad zouden hebben bij het lezen van dit boek, dan is niets leuker hen daarmee van dienst te zijn. Als je daarnaast er zelf ook iets mee verdient, is dat een fijne bijkomstigheid.

Het handboek heeft een goede referentie, dus mensen zullen je er dankbaar voor zijn, dat je ze erop gewezen hebt. Daarnaast krijgt de koper van het boek een 100% niet goed, geld terug garantie. Dus zullen ze nooit ontevreden zijn!

 

De stappen:

1. Meld je gratis aan bij Paypro.nl; http://www.paypro.nl/aanmelden

2. Kies voor de optie Affiliate (gratis)

3. Kies in het productenoverzicht het boek Emigreren naar Suriname, indien je bent aangemeld, zie je een persoonlijke affiliatelink staan.

4. De link ziet er ongeveer zo uit: http://paypro.nl/producten/Het_Remigratie_Handboek_voor_Suriname/nummers De nummers aan het eind zijn persoonlijk en voor iedereen verschillend.

5. Plaats de link op je website of op Facebook en in jouw andere netwerken die relevant zijn voor Suriname. Dat kan door de link achter een banner te plaatsen of achter een tekst of als Paypro ad.

6. Verdien nu geld met het verkopen van het boek.

7. Ontvang emails van Paypro wanneer verkopen zijn gedaan en houd in de gaten hoeveel je verdient.

8. Ontvang jouw inkomsten op jouw rekening.

 

Banners

Emigreren naar Suriname

Download het plaatje naar jouw computer en plaats het waar je wilt met jouw persoonlijke link erachter.

 

 

Web Informer Button  Bookmark deze pagina om het terug te vinden.